Semester dagar?

Första veckan tillbaka från USA gick det riktigt bra. Jag vaknade kl 5 eller 6 varje morgon för att skicka iväg beställningar innan barnen vaknade, och då var vi på simbassängen varje eftermiddag. Att kunna jobba bara några timmar, och att kunna fylla på lite rund kanterna är ett dröm, men det kan inte överleva i evigheter. Idag började det spricka lite...

6.00 - steg up
6.45 - på kontoret, började att packa beställningar, David hemma med barnen
8.30 - tog över från David, han på jobbet, B till fritids, A sover, C med till jobbet
10.00 - sprang ut med C för logoped besök (och det är klart att han behöver extra stöd nu i skolan - att vara tvåspråkigt är inte alltid en fördel)
12.15 - C och jag hämtade A och As bästa kompis, lunch på Mörby centrum (för att det finns ingen mat i huset)
1.00 - tillbaka på jobbet för att slutföra beställningarna, tre barn med
1.30 - beställningarna i bilen, flickorna på stallet för att klappa hästerna
1.35 - 5 minuter sent för Cs tid hos frisör
2.05 - hämtade flickor, lämnade post, satt lite bensin i bilen och körde in till stan (David hade varit på Tekniska museet igår med 5 barn, och råkade lämna en tröja där, som måste hämtas)
2.55 - hem igen, lämnade C plus flickorna framför Nickelodeon (min elektroniska barnvakt)
3.15 - hämtar B, kör förbi kontoret för att hämta datorn, Cs simkläder som han lämnade där tidigare, ett paket för en kund som vill hämta hemma hos oss på kvällen, pratar med min man
3.20 - hemma igen för att hämta frusna ärtor för B som landade på golvet på näsan, något ledsen. Märker att datorn är inte med, panik. Kör till kontoret igen, ingen dator utanför. Kör hem igen, ingen dator. Kör till kontoret igen. Letar igenom hela kontoret, hittar den precis var jag lämnade den när min man ringde.
4.00 - hem igen, 4 barn nöjda framför Nickelodeon, tack och lov. Datorn hemma, tack och lov.
4.15 - alla i bilen igen, på väg till frisören med A och bästa kompis, B och C. Flickorna har konstiga idéer över hur håret skulle se ut. Försöka att vara hjälpsam utan att vara kritiskt, men kan inte se hur det här ska lyckas.
4.45 - Lämnar flickorna på frisören, med godkänt plan om håret, kör med C till simskola, bara 200 m bort. Ingen där. Ringer till huvudbadet, inget svar. Kör dit istället.
5.00 - Kommer in till huvudbassängen, vill veta varför ingen är där på den lilla bassängen. Har fel stället. Spring till bilen, tar ut C med simkläder. Byter i rekord tid.
5.02 - Simskolan böjrar. Spring ut med B för att hämta flickorna. Lämnar 3 hemma framför tv:n igen, hämtar C.
5.45 - alla hemma igen. Helt slut. Dags att laga middag...

Flexibilitet - ja, men lugn och ro? Det blir enklare när skolan börjar (på onsdag), och vad jag längtar efter att ha en hel dag på kontoret! Men det tar säkert bara ett par veckor innan jag längtar efter semesterdagar igen...

1 comment:

Unknown said...

Puff låter verkligen stressig och att du kunde notera tiderna är helt imponerande :) kramar