Formex Höst 2009

Nu känns det som om sommar har riktigt tagit slut. Vi var på Formex igår för att titta på alla nyheter på den svenska marknaden, och för att börja förbereda oss till julen. Det känns tidigt att se alla fina julpapper och kort...

Det var spännande, och som vanligt, hittade vi massor med roliga produkter som kommer in säkert under hösten. Det är nu dags för oss att beställa och lägga allting ut på hemsidan.

Men det var också lite besvikande. Vi sträver efter att ha unika produkter, och tycker att det är roligt att hitta på något nytt varumärke som inte finns här i Sverige. Vi har importerat flera produkter från olika länder, bl a USA (förstås), Tyskland, Schweiz - vi vill inte att ABC Leksaker ska se ut precis som alla andra leksaksbutiker, och det är så roligt att hitta bra produkter från en liten tillverkare utomlands. Men nu på Formex hittade två av våra "exklusiva" varumärke hos en annan leverantör. Det blir enklare för oss att köpa nu, men då ska vi inte vara lika unik som vi var... C'est la vie!

No comments: